Naar de content

Groendak

Werkbegeleider

Groendak Scherpenzeel

Ben jij goed in plannen en zorg jij ervoor dat projecten soepel verlopen? En vind jij het leuk om veel contact met de klant te hebben? Dan ben jij degene die wij zoeken! Kom ons team versterken als werkbegeleider/planner.

“Planten op het dak, dat is ons vak!” Bij Groendak in Scherpenzeel een van onze favoriete uitspraken. Met onze dienstverlening proberen we Nederland telkens een stukje groener te maken. Een sedum- heide- of turfdak, of juist een complete daktuin: wij regelen het allemaal. “Groen” bezig zijn tijdens je werk? Dat gaat bij ons zeker lukken!

Ben je benieuwd naar de functie of heb je nog wat vragen over Groendak? Neem contact met ons op! Jouw contactpersoon -Nick- is te bereiken via 06-28712810 of door te mailen naar groendak@banenbij.nl.

Jij kan dit van ons verwachten…

Je krijgt een goed salaris

Veel ruimte om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen

Uitzicht op een vast contract

Je gaat werken in een jong en enthousiast team!

Dit worden jouw werkzaamheden

Door jou verloopt het hele uitvoeringsproces vlekkeloos. Jij bereidt de aanbreng van onze groendaken voor en onderhoudt het gehele contact tot aan de opdracht. Zo geef je adviezen en doe jij voorstellen aan de klant over de projecten. Heeft de klant een vraag? Met jouw klantvriendelijkheid weet je deze altijd te beantwoorden. Je kunt onder andere uitleg geven over de aanleg en/of onderhoud van onze groene daken.

Commercieel medewerker verkoop - Groendak - Scherpenzeel

…En dit verwachten wij van jou!

HBO werk- en denkniveau

Je wordt vrolijk van klantcontact

Een goede dosis enthousiasme en ambitie

Je kunt goed plannen en hebt oog voor detail

Je bent een echte teamplayer, die goed samen kan werken met collega’s en externe partners

In beeld

Groendak

Groendak Scherpenzeel
Groendak Scherpenzeel
Commercieel medewerker verkoop - Groendak - Scherpenzeel
Werkbegeleider, planner Groendak Scherpenzeel

Groen is de toekomst!

Groen: we hebben het nodig om gezond te blijven en vooral in steden kan er hier nogal eens een gebrek aan zijn. Waar laat je nog plek over voor groen als er vooral veel gebouwen te vinden zijn? Daar hebben wij een oplossing voor: je laat het groen gewoon groeien op de daken en gevels! Groene daken zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook voor beter waterbeheer, extra isolatie en een betere luchtkwaliteit. Een duurzamere oplossing bestaat zowat niet!

Werken bij Groendak, betekent werken bij een informele, nuchtere organisatie. We houden van aanpakken: met de juiste instelling zorgen we er vanuit Scherpenzeel voor dat Nederland steeds weer een stukje groener wordt. Pas jij bij onze organisatie? Dan maken we graag kennis met je!

Werkbegeleider, Groendak Scherpenzeel

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist