Naar de content

Groendak

Dakhovenier

Groendak Scherpenzeel

Ben jij klantvriendelijk en vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn? En wil jij de mooiste groene daken maken? Voor ons leuke team zijn we op zoek naar een dakhovenier die zijn energie haalt uit het leggen van groene daken en het verrichten van onderhoud aan deze daken.

“Planten op het dak, dat is ons vak!” Bij Groendak uit Scherpenzeel een van onze favoriete uitspraken. Met onze dienstverlening proberen we Nederland telkens een stukje groener te maken. Een sedum- heide- of turfdak, of juist een complete daktuin: wij regelen het allemaal. “Groen” bezig zijn tijdens je werk? Dat gaat bij ons zeker lukken!

Ben je benieuwd naar de functie of heb je nog wat vragen over Groendak? Neem contact met ons op! Jouw contactpersoon -Nick- is te bereiken via 06-28712810 of door te mailen naar groendak@banenbij.nl.

Jij kan dit van ons verwachten…

Je krijgt een goed salaris

Veel ruimte om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen

Uitzicht op een vast contract

Je gaat werken in een jong en enthousiast team!

Dit worden jouw werkzaamheden

De mooiste groene daken realiseren: jij krijgt er energie van! Als dakhovenier ga jij het groene dak op een gebouw maken. Niet alleen groene daken, maar ook gevels, daktuinen en binnenbeplantingen zul je veel tegenkomen tijdens jouw werkzaamheden. Je gaat vaak met jouw team op pad om de groene daken te realiseren en onderhouden, maar soms ook alleen. Dit is voor jou dan ook geen probleem. Ben jij klantvriendelijk? In deze functie komt dat mooi uit, want je komt bij allerlei mensen over de vloer (en op het dak) in het hele land.

Werkbegeleider, Groendak Scherpenzeel

…En dit verwachten wij van jou!

Je hebt groene vingers

Je wordt vrolijk van klantcontact

Een goede dosis zelfstandigheid en flexibiliteit

Je krijgt energie van het maken van de mooiste groendaken

Geen hoogtevrees: de gebouwen zijn soms namelijk best hoog

In beeld

Groendak

Groendak Scherpenzeel
Groendak Scherpenzeel
Groendak Scherpenzeel

Groen is de toekomst!

Groen: we hebben het nodig om gezond te blijven en vooral in steden kan er hier nogal eens een gebrek aan zijn. Waar laat je nog plek over voor groen als er vooral veel gebouwen te vinden zijn? Daar hebben wij een oplossing voor: je laat het groen gewoon groeien op de daken en gevels! Groene daken zijn niet alleen mooi, ze zorgen ook voor beter waterbeheer, extra isolatie en een betere luchtkwaliteit. Een duurzamere oplossing bestaat zowat niet!

Werken bij Groendak, betekent werken bij een informele, nuchtere organisatie. We houden van aanpakken: met de juiste instelling zorgen we er vanuit Scherpenzeel voor dat Nederland steeds weer een stukje groener wordt. Pas jij bij onze organisatie? Dan maken we graag kennis met je!

Groendak - Scherpenzeel

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist