Naar de content

GSR Recreatie en buitenruimte

(Leerling) stratenmaker

Header GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Kom werken als (leerling) stratenmaker bij GSR Recreatie en Buitenruimte uit Veenendaal en draag letterlijk jouw steentje bij aan mooie bestratingsprojecten. Je bent een echte aanpakker, werkt graag met je handen en bent helemaal in je hum als je lekker in de buitenlucht staat. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Bij GSR Recreatie en Buitenruimte zijn we op zoek naar een gemotiveerde leerling stratenmaker, die alles over het vak wil gaan leren. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor de volledige aanleg van vakantieparken. Leuke projecten, waarbij je altijd een mooi resultaat hebt! Doordat we de volledige aanleg verzorgen, zijn de werkzaamheden ook heel divers. Kom meewerken op deze leuke projecten!

Wil jij onderdeel worden van ons leuke team? Neem dan contact op met Nick via 06-28712810 of stuur een mail naar gsr@banenbij.nl.

Wat bieden wij?

Goed salaris: altijd in overleg. Zo komen we tot het beste resultaat!

Goede arbeidsvoorwaarden

Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Werken in een hecht team

Afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden

Wat kan je verwachten als (leerling) stratenmaker?

Heb jij al wat ervaring als stratenmaker? Dat is mooi meegenomen, maar niet verplicht! Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om het vak als stratenmaker te leren. Jij helpt straks daarom mee met het verzorgen van de nodige (her)bestrating. Doordat we meestal op vakantieparken aan het werk zijn, leg jij van alles aan: opritten, pleinen, terrassen en nog veel meer. Jij ondersteunt de ervaren stratenmaker en naar verloop van tijd krijg je steeds meer eigen taken en verantwoordelijkheden. Stenen op maat zagen, straatwerk inpakken, bandjes plaatsen, hoogtes uitzetten: jij gaat het allemaal doen!

GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die de uitdaging met ons aan durft te gaan en wil doorgroeien tot een échte vakman. Verder beschik jij over:

Een geldig rijbewijs B (bij voorkeur BE)

In bezit van een geldig VCA of de motivatie om deze te halen

Je weet van aanpakken en kan goed samenwerken

Heb je ervaring met straten? Dan is dat mooi meegenomen

In beeld

GSR Recreatie en Buitenruimte

GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR Recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Ben jij de nieuwe stratenmaker die ons team komt versterken?

Lijkt het jou tof om opgeleid te worden tot een ervaren stratenmaker? GSR Recreatie en Buitenruimte bestaat uit een jong en gedreven team. Hier maken we duidelijke afspraken en communiceren met korte lijntjes. Bij GSR vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren en te gaan voor het beste resultaat. Zo worden en blijven wij een betrouwbare partner in de regio. Wil jij onderdeel worden van ons hechte team? Neem contact met ons op en hopelijk zien we je snel verschijnen!

GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist