Naar de content

GSR Recreatie en buitenruimte

Er zijn 3 vacatures gevonden

Header GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Voor ieder wat wils

Vacatures

Header GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

(Leerling) stratenmaker

GSR Recreatie en buitenruimte
In overleg
40 uur
Veenendaal
Bekijk vacature
GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal

Midigraver machinist

GSR Recreatie en buitenruimte
In overleg
40 uur
Veenendaal
Bekijk vacature
GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

(Leerling) hovenier

GSR Recreatie en buitenruimte
In overleg
40 uur
Veenendaal
Bekijk vacature

Gewoon goed geregeld

GSR recreatie en buitenruimte

Wij zijn dé partner voor de aanleg van vakantie- en recreatieparken. Wanneer je een project bij ons neerlegt, weet je zeker: alles wordt gewoon goed geregeld. We regelen alle onderdelen van het project: van het afbreken van bestaande bouw tot het aanleggen van nieuwe wegen en tuinen. Wat het idee ook is, wij maken het!

GSR Recreatie en Buitenruimte is te vinden in Veenendaal, op het industrieterrein aan de Rondweg-Oost. Hier hebben we een mooie hal met een kleine kantine en een klein kantoortje. Alle collega’s verzamelen in de ochtend bij de hal, waarna we meestal in twee á drie teams naar verschillende projecten vertrekken. S’ middags rond 4 uur/half 5 komen we meestal weer terug op de zaak. Tijd om lekker naar huis te gaan!

Dat we een echte start-up zijn, kun je van ons wel zeggen. In 2021 werd GSR opgericht door Karel en Evert-Jan. En hoewel we nog niet zolang bestaan, hoef je aan onze vakkennis en ervaring niet te twijfelen. Evert-Jan is ook eigenaar van de Gooijer Infra- en grondwerk en Karel heeft jarenlange werkervaring in de sector, onder andere door zijn werk bij de Gooijer. Je kunt er dus zeker van zijn dat we genoeg weten van ons vakgebied!

GSR recreatie en buitenruimte in Veenendaal

Groei met het bedrijf mee!

Werken bij GSR in Veenendaal

Investeren in het bedrijf, dat is wat ons betreft een van de belangrijkste onderwerpen bij GSR. Zo kunnen we blijven groeien: in projecten, in het bedrijfspand en in het personeel. Daarom investeren we ook graag in jou: opleidingen, cursussen… vertel het ons en wij denken graag met je mee! Met een mooi baanperspectief kan jij mee blijven groeien met GSR. Wat je functie ook wordt, dit kan je verwachten wanneer je bij ons aan het werk gaat:

Goed salaris

Dus, jij bent op zoek naar een andere baan. Dan wil je gewoon goed beloond worden voor je werk! Bij GSR snappen we dat maar al te goed. Bij een sollicitatiegesprek spreken we dus gewoon een goed en eerlijk salaris af. Wij zijn blij als jij dat ook bent!

Een hecht team

Wanneer je op een project van GSR terecht komt, merk je het meteen: dit team kan goed met elkaar overweg en heeft het naast hard werken ook genoeg tijd voor gezelligheid. Dat vinden we belangrijk! Doordat we als collega’s goed met elkaar om kunnen gaan, is het ook een stuk leuker om aan het werk te gaan. Komt er een nieuwe collega bij? Dan vinden we het heel belangrijk dat diegene ook goed binnen de groep past.

Doorgroeimogelijkheden

De aanvragen voor projecten blijven binnenstromen, er is genoeg te doen! Daarom zijn we op zoek naar jou. Op dit moment hebben we vooral mensen nodig voor de buitendienst. Mensen die zich inzetten om de mooiste projecten af te leveren. Maar: zodra we groter worden, komt er ook steeds meer werk op kantoor. Ben jij ambitieus en wil jij doorgroeien? Dan zijn er in de toekomst genoeg mogelijkheden voor jou. Samen maken we er iets moois van!

GSR in beeld

GSR Recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR Recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal

Stel je vraag aan Nick

Vragen over GSR Recreatie en buitenruimte?

Nick