Naar de content

GSR Recreatie en buitenruimte

Midigraver machinist

GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal

Is het bedienen van graafmachines iets voor jou?

Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is en waar je lekker in de buitenlucht kan werken? Ga dan aan de slag als machinist midigraver! Als machinist word je ingezet op allerlei verschillende projecten. In teamverband werken of zelfstandig: het is voor jou geen probleem. Wil je graag bij een bedrijf aan de slag waar kennis, daadkracht en een portie ‘normaal doen’ centraal staat? Twijfel niet en solliciteer voor de functie midigraver machinist! Heb je nog geen ervaring maar wil je het vak graag leren? Dan ben je ook welkom om te reageren.

GSR Recreatie en buitenruimte uit Veenendaal is gespecialiseerd in de aanleg van vakantieparken en andere recreatieruimtes in de buitenlucht. Opdrachten die aan ons worden uitbesteed, worden compleet door ons opgepakt: graaf- en straatwerk, riolering, en aanleg van tuinen en parken. We streven telkens weer naar de beste kwaliteit, jij ook?

Nieuwsgierig geworden en wil je graag wat meer weten over deze vacature? Bel Nick via 06-28712810 of stuur een mailtje naar gsr@banenbij.nl.

Wat bieden wij?

Het salaris bespreken we tijdens de sollicitatie, op basis van jouw kennis en ervaring!

Goede arbeidsvoorwaarden

Afwisselend werk en doorgroeimogelijkheden

Gezellige borrel om de week mee af te sluiten

Jouw werkzaamheden als midigraver machinist

Jij weet de midigraver als geen ander te besturen. Op onze projecten ga jij aan de slag met het graven van sleuven voor ondergrondse leidingen en kabels. Daarnaast graaf je de grond af zodat er weer nieuw groen aangelegd kan worden. Hoewel jij de meeste tijd op de machine aan het werk bent, vind jij het ook geen probleem om van de machine af te stappen en jouw collega’s te ondersteunen. Jouw inzet en werkhouding wordt hier zeker gewaardeerd!

GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal

Wat vragen wij van jou?

Naast dat wij goed voor onze klanten zorgen, zorgen wij ook goed voor ons personeel. Onze gezellige en gemotiveerde collega’s staan elke dag weer klaar om de mooiste projecten te realiseren. Om ons team verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar versterking. Wij zoeken iemand die:

In het bezit is van een rijbewijs C of T

Een geldig VCA-certificaat heeft of deze wilt gaan halen

Beschikt over een flexibele werkhouding

Werkervaring heeft als midigraver machinist of motivatie heeft om het vak te leren

In beeld

GSR Recreatie en Buitenruimte

GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR Recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal
GSR Recreatie en Buitenruimte, Veenendaal

Begin met een nieuwe uitdaging bij GSR Recreatie en Buitenruimte!

Wij zijn GSR Recreatie en Buitenruimte. In 2021 opgericht door Karel en Evert-Jan. Vanuit een goede samenwerking bij de Gooijer Infra- en grondwerk vonden zij dat het tijd werd voor een nieuwe stap: een focus op het inrichten van vakantie- en recreatieparken. Zo gezegd, zo gedaan! Hierdoor vind je ons nu op het industrieterrein aan de Rondweg-Oost in Veenendaal, waar we nog flink wat ruimte hebben om te groeien. We hebben dus ook genoeg ruimte voor jou! Ben jij ook een echte aanpakker die zijn plannen om weet te zetten in daadwerkelijke uitvoering? Dan ben jij een goede match voor ons team. Groei jij met ons mee?

GSR recreatie en buitenruimte Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist