Naar de content

Nijborg Staal

Monteur staalbouw

Nijborg Staal - Renswoude

Ben jij nauwkeurig en precies? Lijkt het je wel wat om in de staal te werken en sta je te trappelen om aan de gang te gaan bij een nieuwe werkgever? Ga aan de slag met het bouwen van grote staalconstructies als monteur staalbouw!

Nijborg Staal: een begrip in Renswoude en omstreken. Wij bouwen staalconstructies voor bedrijfspanden, schuren, appartementencomplexen en overige gebouwen. Hier houden we van aanpakken: alleen zo zorgen we ervoor dat we degelijk werk kunnen afleveren binnen de beschikbaar gestelde tijd. Van begin tot eind ontzorgen we onze klanten: van ontwerp tot productie en bouw van de constructies.

Wil jij een kijkje nemen in de wereld van staal(constructies)? Bel of app Gertjan via 06-34333888. Je kunt natuurlijk ook altijd mailen naar nijborgstaal@banenbij.nl.

Wat je krijgt

Een goed salaris: hier komen we gegarandeerd over uit!

Uitzicht op een vast contract

Aantrekkelijk fietsplan

25 vakantiedagen en een goed pensioenfonds

Ben je jarig? Dan zorgen wij voor de traktatie!

Specialiseer jezelf: volg trainingen en cursussen op kosten van de zaak

Een gezellig en divers team waar jij je zeker thuis voelt

Elk jaar leuke activiteiten met het hele bedrijf!

Wat je gaat doen

Wij zijn dé partner op het gebied van staalconstructies. Vanuit onze werkplaats aan de Utrechtseweg in Renswoude produceren we alle benodigde materialen voor de staalbouwconstructies, waarna ons bouwteam (waaronder jij dus) naar de klus gaat om de constructies op te bouwen. Dit kunnen grote projecten zijn -waarbij je aan de slag gaat met het opbouwen van een bedrijfshal-, maar het kan ook zijn dat je bij een particuliere klant aan de slag gaat en een kleine schuur gaat bouwen. Meestal loop je met meerdere collega’s op een klus. Zo kunnen jullie goed samenwerken en leveren jullie telkens weer kwaliteit af!

Monteur staalbouw - Nijborg Staal - Renswoude

Wat we verwachten

Eerst dit: diploma’s en werkervaring zijn top, maar voor ons geen verplichting. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en dingen wilt leren. Wanneer jij deze baan helemaal ziet zitten, kom jij er sowieso wel!

Diploma’s of ervaringen zijn niet verplicht, maar mooi meegenomen

Je bent proactief en kunt goed samenwerken

In het bezit van rijbewijs B

In beeld

Nijborg Staal

Monteur staalbouw - Nijborg Staal - Renswoude
Monteur staalbouw - Nijborg Staal - Renswoude
Monteur staalbouw - Nijborg Staal - Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude

Nijborg Staal: waar kwaliteit de standaard is!

Opdrachtgevers zo goed mogelijk van dienst zijn en projecten van goede kwaliteit neerzetten: Daarvoor moet je bij ons zijn. “Gewoon lekker werken” is ons motto. Dit omschrijft precies hoe wij als bedrijf zijn: lekker normaal, iedereen gelijk en gewoon aanpakken. Met deze mentaliteit zorgt ons hele team ervoor dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wij zijn één van de drie bedrijven van de Nijborg Groep. Onze partnerbedrijven zijn Nijborg Agri – zij houden zich bezig met stalinrichting en voedersystemen – en Nijborg Rijg – de regionale partner voor ijzerwaren, gereedschappen en werkkleding-. Nijborg Staal, Nijborg Agri en de Rijg zijn allemaal te vinden op het industrieterrein van Renswoude. Zo blijven we een optimale samenwerking behouden en zien we de collega’s van de andere bedrijven ook nog eens!

Monteur staalbouw - Nijborg Staal - Renswoude

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist