Naar de content

Nijborg Staal

Er zijn 2 vacatures gevonden

Nijborg Staal, Renswoude

Voor ieder wat wils

Vacatures

Nijborg Staal - Renswoude

Monteur staalbouw

Nijborg Staal
In overleg
40 uur
Renswoude
Bekijk vacature
Nijborg Staal, Renswoude

Tekla tekenaar

Nijborg Staal
In overleg
32 - 36 uur, 40 uur
Renswoude
Bekijk vacature

Wij zijn Nijborg Staal

Wij zijn Nijborg Staal. Te vinden op het bedrijventerrein van Renswoude samen met de andere bedrijven van de Nijborg Groep: Nijborg Agri en Nijborg Rijg. Sinds 1982 houden wij ons bezig met het ontwerpen, tekenen, produceren en bouwen van staalconstructies. We hebben een uiteenlopende klantenkring: van particulieren die een nieuw balkon willen, tot nationale bedrijven die een nieuw bedrijfspand gaan bouwen.

Opdrachtgevers van Nijborg Staal zijn te vinden in de regio, maar ook in de rest van Nederland. Om projecten zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen, werken we met goede machines en apparaten. Dat is niet alleen fijn voor onze opdrachtgevers, maar ook onze medewerkers!

Nijborg Staal, Renswoude

Onze diensten

Dit is wat we maken

Staalconstructies

Staalconstructies. Die leveren we in allerlei soorten en maten. Van het produceren en bouwen van een staalconstructie voor een woonhuis tot een bedrijfshal, alles is mogelijk. Wanneer we een nieuwe opdracht binnen krijgen, houden we alles zo veel mogelijk in eigen hand. Daarom hebben we zelf tekenaars, productiemedewerkers, lassers en buitendienstmedewerkers in dienst.

Trappen & hekwerken

Ook voor kleinere projecten kun je bij ons terecht. Bijvoorbeeld als er een nieuw trappenhuis, hekwerk of balkon gemaakt moet worden. Voor dit soort opdrachten gaan we veelal voor particulieren aan het werk. Daarnaast vragen deze projecten om écht vakwerk, wat het telkens weer een mooie uitdaging maakt!

Speciale aanvragen

Staal niet sierlijk? Niets is minder waar als het aan ons ligt! We krijgen regelmatig speciale aanvragen binnen. Bijvoorbeeld aanvragen voor kunstwerken of beursstands. Of, als je naar ons op weg gaat voor een goed gesprek: kijk eens naar de sierpalen die langs de Dorpsstraat in Renswoude staan! Het kan niet gek genoeg of wij maken het.

Gewoon lekker werken

Wanneer je onze bedrijfshal inloopt zie je deze tekst direct op de muur hangen. Het laat zien wij voor staan: gewoon lekker normaal doen, geen dikdoenerij, iedereen een waar onderdeel van het team. We vinden het belangrijk dat iedereen zich hier op zijn plek voelt! Doordat veel van onze mensen uit de regio van Renswoude komen is het bij Nijborg Staal ons-kent-ons.

Nijborg Staal, Renswoude

Maak kennis met Nijborg Staal!

Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over Nijborg Staal?

Gertjan