Naar de content

Nijborg Staal

Tekla tekenaar

Nijborg Staal, Renswoude

Weet jij onze projecten goed op de kaart te zetten?

Hey tekenaar! Weet jij de meest uiteenlopende projecten goed op te stellen, zodat ons bouwteam aan de slag kan gaan met het bouwen van grote bedrijfshallen, kantoren, woningen, appartementen of trappen? Wordt Tekla tekenaar bij Nijborg Staal in Renswoude!

Wij zijn Nijborg Staal uit Renswoude. Sinds 1982 produceren en bouwen we staalconstructies, van klein tot (heel) groot. We werken voor een diverse klantenkring: van particulieren en MKB tot nationaal opererende (bouw)bedrijven. Iedereen die bij ons werkt, heeft dezelfde mentaliteit. Zoals we het zelf zeggen: gewoon aanpakken, geen dikdoenerij. We blijven graag lekker normaal!

Ben jij benieuwd naar jouw toekomstige collega’s of wil je meer weten over je werkzaamheden? Bel of app naar Gertjan via 06-34333888. Liever eerst via de mail contact? Mail naar: nijborgstaal@banenbij.nl.

Dit krijg je voor jouw inzet!

Jij zet je straks 100% in voor jouw projecten en opdrachten. Daar vertrouwen we op! Voor jouw inzet en kennis hoor jij natuurlijk een mooie beloning te krijgen. Daarom kan je dit verwachten als je via ons aan de slag gaat:

Een goed salaris: hier komen we gegarandeerd over uit!

Uitzicht op een vast contract

Een aantrekkelijk fietsplan

25 vakantiedagen en voor later: een goed pensioenfonds

Een werkplek met alles wat je nodig hebt: ook fruit, melk en cup-a-soup!

Gezellig en hecht team

Mogelijkheden om cursussen en trainingen te volgen

Elk jaar leuke uitjes en evenementen!

Dit ga je doen

Tijd voor een nieuw project! Wanneer de overeenkomst in kannen en kruiken is, ga jij aan het werk. Jij weet schets- en bestektekeningen om te zetten naar een goed ontwerp. Jij tekent staalconstructies uit en zorgt ervoor dat onze mannen van buitendienst (monteurs en uitvoerders) aan het werk kunnen. Zodra zij aan de slag zijn gegaan blijf jij verantwoordelijk voor het tekenwerk. Jij houdt in de gaten of er niet teveel van de tekening wordt afgeweken en staat klaar voor vragen van collega’s van de bouw en opdrachtgevers.

Nijborg Staal, Renswoude

Dit zoeken we

Minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau

Ervaring met het Tekla programma

Je hebt technisch inzicht en weet van een ontwerp een goede tekening te maken

Je bent doortastend, creatief en flexibel

In het bezit van rijbewijs B

In beeld

Nijborg Staal

Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude

Wij gaan voor kwaliteit!

Opdrachtgevers die graag kwaliteit zien en van begin tot eind ontzorgt willen worden, komen bij Nijborg Staal terecht. Wij bouwen aan de meest uiteenlopende projecten en zijn daarbij actief vanaf het ontwerp, tot de productie en de bouw. Doordat het kantoor waar jij komt te werken bij de werkplaats zit, blijf je ook in contact met onze andere collega’s. Bijvoorbeeld van de productie of de buitendienst.

Nijborg Staal is onderdeel van de Nijborg Groep. Dit betekent dat we ook te maken hebben met collega-bedrijven Nijborg Agri (gespecialiseerd in stalinrichtingen en voedersystemen) en Nijborg Rijg (gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen en werkkleding). Hoewel deze bedrijven allemaal een eigen bedrijfspand hebben, zitten alle bedrijven wel dicht bij elkaar. Je kunt alle bedrijven namelijk vinden op het bedrijventerrein van Renswoude. Zo behouden we een goede samenwerking met alle onderdelen!

Nijborg Staal, Renswoude

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist