Naar de content

Rechargers

Tentenbouwer

Word onderdeel van ons hardwerkende team

Lijkt het op- en afbouwen van glamping tenten op de gaafste plekken jou wat? Lees dan snel verder! Wat jouw achtergrond ook is: zolang je maar een echte aanpakker bent graag je handen uit de mouwen steekt komt het zeker goed. Wil jij meebouwen aan onze toffe projecten? Solliciteer dan snel en word onderdeel van ons topteam!

Dit kan jij van ons verwachten

Uitdagend en afwisselend werk

Meebouwen aan de gaafste projecten

Volop doorgroeimogelijkheden

Een jong, enthousiast en gezellig team

Een goed salaris

Jouw werkzaamheden

Je komt aan bij ons pand in Woudenberg en start de ochtend met een kop koffie met je collega’s. Dan is het tijd om de bus in te gaan en te vertrekken naar de locatie. Op de locatie aangekomen los je de benodigde materialen. De ene dag ben je met je team bezig met een groot project op bijvoorbeeld Mysteryland of Soenda, de andere dag bouwen jullie meerdere tenten op verschillende locaties. Jij zorgt er samen met je team voor dat onze tenten altijd staan als een huis!

Wij zoeken iemand die..

Fulltime of parttime beschikbaar is

Woonachtig is in de regio Woudenberg / Scherpenzeel

Goed kan samenwerken

Fysiek sterk is (of dat graag wil worden)

In het bezit is van een rijbewijs (pré)

en word ook onderdeel van ons leuke team!

Maak kennis met Rechargers

Een gezellig, jong en hardwerkend team!

Rechargers verzorgt luxe, tijdelijke glampingaccommodaties voor festivals, bedrijven en evenementen. Met onze ingerichte slaaptenten weten we onze klanten steeds weer te verrassen. Comfortabele boxsprings, een verhoogde houten vloer, nachtkastjes en verlichting: een plek voor bezoekers om op te laden!

Tevreden organisatoren & lachende bezoekers. Daar doen we het voor! We zijn een jonge organisatie die de taal van events en festivals uitstekend spreekt. Inmiddels hebben we meer dan 600 tijdelijke glamping accommodaties in de verhuur. Hiermee mochten we onder andere al voor Tomorrowland, Mysteryland en de Dutch Grand Prix aan de slag

Ga je geen uitdaging uit de weg en lijkt het je leuk om op de grootste festivals van Europa te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Kirsten

  Vragen over deze vacature?

  Kirsten