Naar de content

Rechargers

Er is 1 vacature gevonden

Voor ieder wat wils

Vacatures

Tentenbouwer

Rechargers
Fulltime, Parttime
Woudenberg
Bekijk vacature

Wij zijn Rechargers!

Rechargers verzorgt luxe, tijdelijke glampingaccommodaties voor festivals, bedrijven en evenementen. Met onze ingerichte slaaptenten weten we onze klanten steeds weer te verrassen. Comfortabele boxsprings, een verhoogde houten vloer, nachtkastjes en verlichting: een plek voor bezoekers om op te laden!

Tevreden organisatoren & lachende bezoekers. Daar doen we het voor! We zijn een jonge organisatie die de taal van events en festivals uitstekend spreekt. Inmiddels hebben we meer dan 600 tijdelijke glamping accommodaties in de verhuur. Hiermee mochten we onder andere al voor Tomorrowland, Mysteryland en de Dutch Grand Prix aan de slag. Wil jij meebouwen aan toffe projecten? Bekijk dan de vacatures en kom ons topteam versterken!

Waarom werken bij Rechargers?

Jong en gedreven team

Bij Rechargers kom je in een jong, energiek en gedreven team terecht. Samen moeten we de klus klaren en hard werken wordt dan ook beloond met een lekker drankje.

Ontwikkelmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Samen met jou maken een we ontwikkelingsplan en kijken naar jouw doelen en toekomstvisie. Bij ons leer je niet alleen veel in het bedrijf, maar we faciliteren ook cursussen en opleidingen. We gaan het beste bij je naar boven halen.

Altijd een feestje!

Werken in de evenementenbranche is een feestje. We komen op de mooiste locaties en werken voor de gaafste festivals en evenementen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Laten we kennismaken!

van werken bij Rechargers

sfeerimpressie

Bekijk onze toffe projecten

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Stel je vraag aan Kirsten

Kirsten