Naar de content

Tent Trading

Constructeur

Kom jij ons team versterken?

Ben jij iemand die plezier heeft in het construeren van staalconstructies? Heb je ervaring in het werken met FEM analyse software? Dan is Tent Trading op zoek naar jou!

Tent Trading is een expert in staalbouwconstructies voor de evenementenindustrie en semi-vaste bedrijfshuisvesting. We zijn een jong en ambitieus bedrijf waar samenwerking en teambuilding centraal staan. Hiërarchie speelt geen rol bij ons. We hebben de unieke uitdaging voor een enthousiaste constructeur om bij te dragen aan een nieuwe productlijn!

Wat ga je doen?

Je bent als constructeur verantwoordelijk voor het berekenen van de constructie voor evenement- en industriehallen. Je krijgt input van een collega engineer, waarna je de ideeën constructief toetst en beoordeeld. Na het toetsen en beoordelen geef je feedback aan de engineer, zodat de constructie van het ontwerp perfect berekend is. Vervolgens kan het worden klaargemaakt voor de productie. Je staat er niet alleen voor, want je zult hierbij regelmatig contact hebben met collega engineers, leveranciers en klanten. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de juiste bestellingen worden gedaan met de benodigde materialen.

Daarbij willen we graag uitbreiden. Voor een nieuwe productlijn zijn we op zoek naar een constructeur voor nieuwe productlijnen gaat uitwerken. Een unieke uitdaging binnen ons ambitieuze bedrijf!

Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Een startsalaris tussen de €4.000- en €5.500,- bruto o.b.v. een 40-urige werkweek (afhankelijk van kennis en ervaring)

Ieder jaar een opleidingsbudget; mogelijkheden voor het volgen van workshops, cursussen en opleidingen

Goede vervoers-, pensioen- en verlofregeling (CAO metaal)

Een baan bij een jong en hard groeiend bedrijf met ambitie, hierdoor is er veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid

Heel veel gezelligheid; we houden hier allemaal van een leuke team activiteit of een goed feestje

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van (werktuig)bouwkunde, civiele techniek of vergelijkbaar
 • Je hebt goede 3D CAD vaardigheden
 • Je hebt ervaring met FEM analyse software, ervaring met RFEM/SCIA heeft een pré
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt ervaring binnen staalbouw en het maken van sterkteberekeningen is een must
 • Je bent bij voorkeur 40 uur in de week beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar

meer over tent trading

Wij zijn Tent Trading, dé specialist in de engineering, productie en verkoop van tijdelijke accommodaties en semipermanente opslaghallen. Daarbij leveren we ook veel aan de evenementenindustrie en zorgen we voor semi-vaste bedrijfshuisvesting.

Wij weten alles over aluminium tenten en semipermanente opslaghallen. Onze corebusiness is engineering, productie en verkoop van aluminium tenten en stalen semi-vaste bedrijfshuisvesting oplossingen. We hebben al veel ondernemers en verhuurders geholpen aan een betaalbare kwaliteitshal. Voor hen produceren we jaarlijks ruim 100.000 m2 aan tenten en hallen. Van ontwikkeling, tot aan calculatie en productie: we doen alles in eigen beheer.

Werken bij Tent Trading betekent werken in een jong, informeel en gedreven team. Doordat je jouw collega’s regelmatig spreekt, kun je snel schakelen. Korte lijntjes, daar houden wij van! We zijn een bedrijf waar werkplezier belangrijk is, niet alleen in je baan, maar ook daarbuiten. Daarom heeft onze kantine niet alleen een lange eettafel waar je met zijn allen eet, maar ook een dartbord, pouletafel, tafeltennistafel en niet te vergeten een eigen bar. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en werkplezier, dan zit je bij ons goed!

Ben je enthousiast en kun je niet wachten om meer te horen over Tent Trading en deze functie? Mail dan jouw cv en motivatie naar hr@donselaargroep.nl of solliciteer via het onderstaande formulier. De kop koffie staat klaar, want we kijken er naar uit om je te leren kennen! ☕

nieuwsgierig naar ons?

Maak kennis met ons team!

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Manon

  Vragen over deze vacature?

  Manon