Naar de content

Tent Trading

Junior productiemedewerker

Word onderdeel van ons leuke en hardwerkende team!

Hey harde werker!

Ga jij ervoor zorgen dat alle onderdelen voor onze hallen goed geproduceerd worden? Ga dan aan de slag in onze nieuwe werkplaats in Renswoude. We verwelkomen je graag in het team van Tent Trading!

Jouw werkzaamheden

Jouw dag start om 07:30 uur met een heerlijke bak koffie. De eerste tentprofielen komen net van de machine af en jij staat klaar om ze af te maken. Samen met de Teamleider en de andere collega’s neem je door welke onderdelen jij vandaag gaat afmaken. Je braamt de profielen eerst met een stiftfrees af en legt ze klaar voor assemblage. Tussendoor lunch je gezellig in de kantine met alle collega’s van Tent Trading en voel je je nog voldaan na het potje tafeltennis dat je hebt gewonnen.

Na de pauze bekijk je de tekening welke onderdelen waar op het profiel moeten en assembleer je de tentprofielen. Vervolgens maak je na de assemblage de profielen nog goed schoon en zet je ze klaar voor pick-up. Hoppa, weer een serie klaar! Zo vliegt de dag voorbij.

een greep uit de arbeidsvoorwaarden

Dit kun je van ons verwachten!

Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring (indicatie €2.000,- tot €3.000,-)

CAO Metaal, met goede verlof- en pensioenregeling

Volop doorgroeimogelijkheden. We bieden je een opleidingsbudget van €1000,- euro per jaar aan om jezelf te blijven ontwikkelen

Een baan bij een jong en hard groeiend bedrijf met veel ambities

Een enthousiast en gedreven team

Leuke bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels, want wij houden allemaal wel van een feestje hier

Reiskostenvergoeding

Wat verwachten we van jou?

Voor onze afdeling aluminium bewerking zoeken wij een gedreven productiemedewerker. Je werkt graag met je handen en voelt je prettig in een werkplaats. Je haalt er voldoening uit om de doelstellingen van de dag te behalen, maar werkt zo nauwkeurig dat de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Je heb een positieve instelling en werkt graag samen met anderen.

maak kennis met

het team van Tent Trading

Wie zijn wij?

Tent Trading is de specialist in engineering, productie en verkoop van pagodetenten, aluminium tenten en semipermanente bedrijfshallen. We leveren onze tenten voornamelijk aan de evenementenbranche, maar de industrie weet ons ook steeds vaker te vinden voor semi-vaste bedrijfshuisvesting. Meer dan 150 ondernemers en verhuurders maken gebruik van onze betaalbare kwaliteitshallen en tenten. Jaarlijks produceren we dan ook meer dan 100.000 m2 tenten en hallen.

In onze moderne werkplaats werken wij met de laatste technieken om de mooiste componenten voor onze tenthallen te produceren en leveren.

Ben je enthousiast en wil jij onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan via het formulier hieronder, of mail naar hr@donselaargroep.nl en hopelijk spreken we je snel! ☕

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Manon

  Vragen over deze vacature?

  Manon