Naar de content

Tent Trading

Senior productiemedewerker

Word onderdeel van ons leuke en hardwerkende team!

Hey professional!

Ga jij ervoor zorgen dat de orders in onze productie gesmeerd lopen? Dat alle onderdelen voor onze hallen juist worden geproduceerd? Ga dan aan de slag in onze nieuwe werkplaats in Renswoude. We verwelkomen je graag in het team van Tent Trading!

Jouw werkzaamheden

Jouw dag start om 07:30 uur met een heerlijke bak koffie. De eerste tentprofielen komen net van de machine af en jij staat klaar om eerst met het team de dag en planning te bespreken. Hierin ben je verantwoordelijk voor de output van de productie afdeling en rapporteer je aan de Productiemanager. Je hebt wekelijks overleg met de Productiemanager over de lopende planning en taken die er liggen om op te pakken. Ondertussen werk je mee in de productie en neem je hier de leiding en geef je het goede voorbeeld. Tussendoor lunch je gezellig in de kantine met het team collega’s van Tent Trading en voel je je voldaan na het winnen van het potje tafeltennis of darten.

Na de pauze bekijk je wat er de huidige dag nog af moet en springt bij waar nodig. Richting het einde van de dag inventariseer je wat er de volgende dag moet gebeuren en controleer je of de juiste onderdelen aanwezig zijn om de volgende dag weer van start te gaan. Hier komt een stukje werkvoorbereiding bij kijken. Alles op orde en klaar voor de volgende dag? Hoppa, de dag is weer voorbij gevlogen!

een greep uit de arbeidsvoorwaarden

Dit kun je van ons verwachten!

Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring (indicatie €2.500,- tot €3.500,-)

CAO Metaal, met goede verlof- en pensioenregeling

Volop doorgroeimogelijkheden. We bieden je een opleidingsbudget van €1000,- euro per jaar aan om jezelf te blijven ontwikkelen

Een baan bij een jong en hard groeiend bedrijf met veel ambities

Een enthousiast en gedreven team

Leuke bedrijfsuitjes en vrijdagmiddagborrels, want wij houden allemaal wel van een feestje hier

Reiskostenvergoeding

Wat verwachten we van jou?

Een collega met gevoel voor leiderschap en iemand die verantwoording neemt. Je hebt werkervaring in een productieomgeving (als voorman heeft een pré). Het hebben van een MBO diploma heeft ook een pré. Daarnaast werk je graag mee en geeft het goede voorbeeld. Je houdt ook van overzicht en motiveer je mensen om hun taken uit te voren. Natuurlijk zorg je er ook voor dat je eigen taken netjes op orde zijn én blijven 😉

maak kennis met

het team van Tent Trading

Wie zijn wij?

Tent Trading is de specialist in engineering, productie en verkoop van pagodetenten, aluminium tenten en semipermanente bedrijfshallen. We leveren onze tenten voornamelijk aan de evenementenbranche, maar de industrie weet ons ook steeds vaker te vinden voor semi-vaste bedrijfshuisvesting. Meer dan 150 ondernemers en verhuurders maken gebruik van onze betaalbare kwaliteitshallen en tenten. Jaarlijks produceren we dan ook meer dan 100.000 m2 tenten en hallen.

In onze moderne werkplaats werken wij met de laatste technieken om de mooiste componenten voor onze tenthallen te produceren en leveren.

Ben je enthousiast en wil jij onderdeel worden van ons team? Solliciteer dan via het formulier hieronder, of mail naar hr@donselaargroep.nl en hopelijk spreken we je snel! ☕

Enthousiast geworden? yes

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Manon

  Vragen over deze vacature?

  Manon