Naar de content

Villatent

Er zijn 2 vacatures gevonden

Voor ieder wat wils

Vacatures

Gastkoppel

Villatent
Parttime
Bekijk vacature

(meewerk)stage Marketing & Communicatie

Villatent
€450,- bruto per maand
Fulltime, Parttime
Renswoude
Bekijk vacature

Welkom bij Villatent

Wij zijn Villatent, de specialist in unieke glamping vakanties. Glamping is een vakantie- en reisconcept, dat luxe combineert met de charme van kamperen. Die combinatie maken wij met onze compleet ingerichte safaritenten waarbij gemak, luxe en ontspanning centraal staan. Als touroperator bieden wij vakanties aan door heel Europa op meer dan 50 campings. We zijn een professioneel bedrijf met een klein en gedreven team. Het leukste aan werken bij Villatent is dat je altijd met een vakantiegevoel naar je werk gaat!

Waarom werken bij Villatent?

Klein en hecht team

Je komt in klein, energiek en hecht team terecht. Team Villatent bestaat uit 4 medewerkers. Het kleine team zorgt ervoor dat er snel geschakeld kan worden en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Natuurlijk hoort er dan ook een gezellige borrel en leuke uitjes bij!

Ontwikkelmogelijkheden

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Samen met jou maken een we ontwikkelingsplan en kijken naar jouw doelen en toekomstvisie. Bij ons leer je niet alleen veel in het bedrijf, maar we faciliteren ook cursussen en opleidingen. We gaan het beste bij je naar boven halen!

De mogelijkheid om de Villatenten zelf goed te testen

Wanneer je bij Villatent komt werken vinden we het belangrijk dat je het glampen in een Villatent zelf ervaart. Daarom krijgt elke medewerker van Villatent bij ons de mogelijkheid om de Villatenten zelf goed te testen.

Dit is wie wij zijn!

Een kleine sfeerimpressie van werken bij Villatent!

Stel je vraag aan Kirsten

Vragen over Villatent?