Naar de content

Vochtpro

(Leerling) medewerker vochtbestrijding

Vochtpro - Ede

Vochtproblemen in kelders en huizen: jij lost ze op!

Weet jij precies hoe je met vochtproblemen in kelders en oude huizen om moet gaan of wil je graag het vak als medewerker vochtbestrijding leren? Dan kan jij bij Vochtpro in Ede terecht! Wij zoeken gemotiveerde mensen die bij onze projecten aan de slag willen met vochtbestrijding, kelderafdichting en betononderhoud. Iets voor jou? Dan maken we graag kennis met je!

Je kunt ons bedrijf – Vochtpro –  vinden op Kade 13a, in Ede. Vanuit de hal ben je binnen 5 minuten op de snelweg. Hier verzamelen alle collega’s ’s ochtends en ’s middags vind je hier onze collega’s  voor- en nadat ze naar de klus gaan. Daarnaast is hier ook het kantoor waar Johannes en Martina te vinden zijn. Zij zorgen ervoor dat alle werkvoorbereiding tot in de puntjes wordt gedaan. Hier kun je altijd binnen lopen om je vragen te stellen. Je bent van harte welkom bij ons team en we hopen dat je je direct op je plek voelt!

Wil je meer weten over Vochtpro of het team waar je in terecht komt? Laat van je horen! Jouw contactpersoon – Gertjan – is bereikbaar via 06-34333888 of door te mailen naar vochtpro@banenbij.nl.

(Leerling) medewerker vochtbestrijding. Jij krijgt:

Een goed salaris tussen de € 2000 tot € 4000 euro (afhankelijk van ervaring)

Wanneer nodig: volg een opleiding of cursus!

Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Snel een vast contract: al binnen enkele maanden

Werken binnen een gezellig team met leuke extra’s

Zo ziet jouw werkdag eruit!

Kom je bij Vochtpro te werken, dan heb je als medewerker vochtbestrijding een afwisselende baan. Bij ons bedrijf ben je namelijk niet alleen op de traditionele manier bezig met het isoleren en waterbestending maken van muren en plafonds: we zijn ook specialist in SkamoWall isolatie. Je houd je dus ook bezig met het plaatsen van deze platen. Daarnaast ga je ook de gang met het afdichten van eventuele lekkages en het repareren en renoveren van beton. Door jouw werk zitten huishoudens in Nederland er weer warmpjes bij!

(Leerling) isolatiemonteur - Vochtpro - Ede

Dit verwachten wij van jou!

Ervaring is mooi meegenomen, maar niet verplicht

Je hebt technisch inzicht en bent leergierig

Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B

In beeld

Vochtpro Ede

(Leerling) isolatiemonteur - Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede

Maak kennis met Vochtpro uit Ede!

Wij zijn Vochtpro, de expert in vochtproblemen. Of je nu een kelder hebt die je wilt ombouwen tot extra leefruimte of een oud huis hebt waarbij er optrekkend vocht ontstaat bij de muren: wij zorgen ervoor dat deze problemen worden opgelost. Je kunt onze projecten in heel Nederland vinden, maar we zijn voornamelijk in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland actief.

Het team van Vochtpro? Daar ga jij je zeker in thuis voelen. Hier heeft iedereen veel vrijheid in z’n werk, waardoor iedereen ook z’n eigen verantwoordelijkheid heeft over zijn projecten. Als (leerling) medewerker vochtbestrijding ga je in eerste instantie met een van de ervaren medewerkers mee. Hij zorgt ervoor dat je alles leert wat je moet weten over onze projecten. Heb je genoeg ervaring? Dan kun jij straks naar je eigen klussen toe!

Vochtpro - Ede

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist