Naar de content

Vochtpro

Er zijn 3 vacatures gevonden

Vochtpro - Ede

Voor ieder wat wils

Vacatures

Vochtpro - Ede

Leerling stukadoor

Vochtpro
€ 2200 tot € 2600 euro
32 - 36 uur, 40 uur
Ede
Bekijk vacature

Stukadoor

Vochtpro
€ 3000 tot € 4000 euro
40 uur
Ede
Bekijk vacature
Vochtpro - Ede

(Leerling) medewerker vochtbestrijding

Vochtpro
€ 2000 tot € 4000 euro
32 - 36 uur, 40 uur
Ede
Bekijk vacature

Professionals in vochtbestrijding!

Een kelder die maar onder water blijft lopen bij regen, optrekkend of doorslaand vocht of lekkages. Vervelende problemen, die ook nog eens schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid! Veel vochtproblemen zijn niet zomaar op te lossen, waardoor een professionele aanpak noodzakelijk is. Op zo’n moment is het voor ons tijd om aan de slag te gaan!

Vochtpro - Ede

Werken bij Vochtpro betekent

Motivatie > diploma’s

Diploma’s? Die zijn super om te hebben, maar wat ons betreft niet alleszeggend. Veel belangrijker is je motivatie en hoe jij bent. Weet jij je aan je afspraken te houden en zet jij je in om de beste resultaten te behalen op de projecten? Dan ben je wat ons betreft een topper. Veel belangrijker dan een diploma!

Opleidingsmogelijkheden

Op de lange termijn kan het natuurlijk wél handig zijn om bepaalde certificaten of diploma’s te behalen. Heb jij ambities om verder te leren en te groeien? Dat is natuurlijk alleen maar super. We denken graag met je mee. In tijdsindeling en in kosten.

Jong en regionaal team

De meeste medewerkers van Vochtpro komen uit de regio van Ede. Dat is fijn, want daardoor begrijpen we elkaar goed en is het ons-kent-ons! Lijkt het je leuk om bij Vochtpro te komen werken en woon je wat verder weg? Dan ben je natuurlijk ook gewoon van harte welkom.

Gezellige borrels en bedrijfsuitjes

Naast hard werken, is er bij ons genoeg ruimte voor gezelligheid! Elke vrijdagmiddag sluiten we de week gezellig af met een borrel en we organiseren meerdere keren per jaar een leuk uitje met afsluitend een BBQ.

Maak kennis met Vochtpro!

Je kunt het kantoor en het magazijn van Vochtpro vinden op de Kade Ede. Elke werkdag komen ‘de jongens’ hier langs om de bus in te laden en om samen met één of meerdere collega’s naar het project te gaan. Die projecten zijn trouwens overal in het land te vinden, waardoor je de ene keer binnen twintig minuten op het project bent en de andere keer wat langer moet rijden. Waar het project ook is, alles wordt natuurlijk goed geregeld!

Doordat we een wat kleiner team hebben, zijn we ook een heel hecht team. We weten wat we aan elkaar hebben. Dat vinden we belangrijk en houden we graag zo, want alleen zo kan iedereen goed met elkaar samenwerken. Vind jij het belangrijk om bij een gezellig, informeel bedrijf aan de slag te gaan? Dan ben jij geschikt voor onze club!

Vochtpro - Ede

De eerste indruk van

Vochtpro uit Ede

Vochtpro - Ede
Vochtpro Ede
Vochtpro - Ede

Zo, genoeg over ons. We zijn ook benieuwd naar jouw verhaal en maken graag kennis met je! Binnenkort een bakkie doen? Neem contact op met Gertjan via 06-34552219 of mail naar vochtpro@banenbij.nl. Dan zien we elkaar snel!

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over Vochtpro?

Gertjan