Naar de content

Vochtpro

Stukadoor

Zorg jij ervoor dat alles netjes gestuukt is?

Woonkamers, (bij)keukens en kelders van oudere huizen, daar zie je vaak eenzelfde probleem terugkomen: vocht! Door de jaren heen hebben de muren en de betonnen vloeren vaak heel wat meegemaakt, waardoor het hard nodig is om het één en ander te renoveren. Daarom hebben we jouw hulp hard nodig!

Je bent van harte welkom bij Vochtpro. Je kunt ons bedrijf vinden op de Kade in Ede, waar het kantoor en de hal gevestigd zitten. We hebben een klein team: we zijn dagelijks met zo’n 5 á 6 vaste collega’s actief, waarbij we ook regelmatig samenwerken met onze vaste zzp’ers. Hierdoor hebben we – ondanks de vrij grote flexibele schil- wel een gezellig team bij elkaar!

Ben jij de ervaren stukadoor die we zoeken? Laat van je horen! Neem contact op met Gertjan via 06-34333888 of mail naar vochtpro@banenbij.nl.

Dit krijg je als stukadoor

Een mooi salaris: tussen de € 3000 en € 4000 euro

Snel een vast contract: al binnen enkele maanden!

Doorgroeimogelijkheden in de buitendienst en op kantoor

Een werkbus voor woon-werk verkeer en om naar de klus te gaan

Gezellige vrijmibo’s en jaarlijks leuke teamuitjes

Ha vakman: dit ga je doen!

’S Ochtends vroeg word je in eerste instantie bij de hal in Ede verwacht. Hier verzamelen alle collega’s om naar de klus te gaan en daarnaast zorgen jullie ervoor dat de bus wordt ingeladen met alle benodigde gereedschappen en materialen van die dag. Veel van de projecten van Vochtpro zijn in Noord- en Zuid-Holland te vinden. Hierdoor is het belangrijk dat je het niet erg vind om dagelijks een uur tot anderhalf uur in de bus naar het project te zitten. Eenmaal aangekomen op de klus ga je aan de slag met het schoonmaken van de oppervlaktes, het verhelpen van het vochtprobleem en het netjes stuuken van de behandelde muren.

Vochtpro - Ede

Dit verwachten we van jou als stukadoor

Bij voorkeur heb je ervaring in het werk als stukadoor

In het bezit van rijbewijs B of BE

Je hebt een VCA-certificaat of bent bereid deze gratis via ons te halen

In beeld

Vochtpro Ede

Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede

Ga aan de slag bij Vochtpro in Ede!

Zoek jij een gezellig en informeel bedrijf waar hard werken, maar ook gezelligheid met collega’s centraal staat? Dan ben jij een geschikte nieuwe aanwinst voor Vochtpro in Ede! Van maandag tot vrijdag zijn we met z’n allen druk bezig om woonruimtes in heel Nederland vochtbestendig te maken. Dat kan best eens wat zwaarder werk zijn, voornamelijk wanneer we in kelders of kruipruimtes aan het werk zijn. Daarom mag je natuurlijk een goede beloning van ons terug verwachten. In salaris, maar ook in andere vormen van waardering. Zo hebben we meerdere keren per jaar leuke teamuitjes. Daarnaast staat het bier op vrijdagmiddag natuurlijk ook altijd koud 😉.

Vochtpro - Ede

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist