Naar de content

Vochtpro

Leerling stukadoor

Vochtpro - Ede

Wil jij graag aan de slag als stukadoor, maar heb je nog geen werkervaring of relevante opleiding achter de rug? Geen zorgen! Vochtpro in Ede is de ideale opdrachtgever voor mensen die graag als stukadoor aan de slag willen gaan, maar hier nog geen ervaring in hebben. Benieuwd naar jouw werk als leerling stukadoor? Lees snel verder!

Vochtpro uit Ede is dé specialist in vochtbestrijding. Elk vochtprobleem is anders en vraagt weer om een andere werkwijze. Dat zorgt ervoor dat jij ook een leuke, afwisselende baan krijgt! Samen met één of meerdere collega’s ben jij dagelijks op pad naar onze projecten. We werken voornamelijk in de provincie Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Dat betekent dat je soms wat langer onderweg bent naar de klus, maar daar krijg je natuurlijk een goede beloning voor!

Kun jij niet wachten om als leerling stukadoor aan de slag te gaan? Bel met Gertjan, hij beantwoordt al je vragen en zorgt ervoor dat je snel bij Vochtpro terecht kan. Hij is te bereiken via 06-34333888 of door te mailen naar vochtpro@banenbij.nl.

Dit krijg je als leerling stukadoor

Direct een goed salaris: € 2200 tot € 2600 euro

Goede begeleiding van een leermeester

Mogelijkheden om een opleiding te volgen

Reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer

Leer het stukadoorsvak: zo doe je dat!

Wanneer je als leerling stukadoor bij ons aan de slag gaat, word je gekoppeld aan een ervaren leermeester. In de eerste tijd ga je eigenlijk altijd met deze collega naar de klus. Hij zorgt ervoor dat je alles te weten krijgt over het stukadoorsvak en is jouw aanspreekpunt wanneer jij hulp nodig hebt met de werkzaamheden. Jij leert bijvoorbeeld welke technieken je moet toepassen voor verschillende soorten oppervlaktes, hoe je een muur zo netjes mogelijk stuukt en hoe je de beste mortel kunt maken. Daarnaast leer je bij Vochtpro ook veel over isolatie, vochtbestrijding en betononderhoud. Dat maakt jouw functie nét weer even anders dan de traditionele stukadoorsfuncties!

Vochtpro - Ede

Wij verwachten van jou…

…Dat je leergierig en gemotiveerd bent

Technisch inzicht hebt en ook wel een beetje handig bent

Nauwkeurig en gestructureerd

Bij voorkeur al in het bezit van rijbewijs B

In beeld

Vochtpro Ede

Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede
Vochtpro - Ede

Wij zijn Vochtpro, de vochtexpert van Nederland!

Vochtpro zorgt ervoor dat jouw huis bestand is tegen vocht, schimmels, kou en warmte van buitenaf! Dat doen we op verschillende manieren. Dat moet ook wel, want elk huis staat weer in een andere omgeving en vraagt weer een andere oplossing! Elke medewerker van Vochtpro is gespecialiseerd in het oplossen van vochtproblemen óf hard op weg om hier specialist in te worden! Dat is voor jou alleen maar fijn, want daardoor is er voor jou nog een hoop te leren.

Buiten het werk om vinden we het ook belangrijk om gezellige momenten met elkaar te hebben. Daarom hebben we elke vrijdagmiddag een leuke borrel en we organiseren ook meerdere keren per jaar leuk uitje of een evenement. Bijvoorbeeld met kerst: dan hebben we in de middag een leuke activiteit (karten, paintball) en in de avond hebben een borrel en een buffetje. Zo kunnen we het jaar goed afsluiten!

Vochtpro - Ede

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist