Naar de content

WB Installatie

Assistent elektromonteur

WB Installatie, Nijkerk

Ben jij net klaar met de middelbare school en heb je geen zin om nog eens een vervolgopleiding met 5 dagen theorie te gaan volgen? Of werk je nu in een hele andere branche en wil je jezelf graag laten omscholen tot elektromonteur? Wat jouw situatie ook is: zolang je de motivatie hebt om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig elektromonteur, ben je zeker welkom bij ons bedrijf!

WB Installatie is te vinden in het zuiden van Nijkerk, vlak naast de snelweg. Door deze ligging is het bedrijf vanuit veel verschillende hoeken makkelijk te bereiken. Kom jij uit Amersfoort, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Bunschoten-Spakenburg of gewoon Nijkerk? Dan ben je er zo, ook als je nog geen autorijbewijs hebt. Toch iets te ver fietsen? Dan zijn er alsnog veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij makkelijk bij het bedrijf kunt komen.

Benieuwd waar jij mee aan de slag gaat als assistent elektromonteur? Je kunt je vragen telefonisch stellen via 06-34333888 of door te mailen naar wbinstallatie@banenbij.nl. Het is zelfs mogelijk om een dag mee te draaien. We geven je graag meer informatie!

Dit krijg je als assistent elektromonteur!

Direct een goed, marktconform salaris

Volg een BBL-opleiding op kosten van het bedrijf: 4 dagen werken en 1 dag school

Tijdens je schooldag krijg je gewoon doorbetaald!

Geen vervoer? Dan kunnen we een scooter voor je regelen

We helpen je graag met het behalen van je autorijbewijs!

Gezellige vrijmibo’s in onze kroeg

3x per jaar een leuk bedrijfsuitje

Werkkleding, gereedschap en PBM’s worden geregeld

Dit ga je doen!

Als assistent elektromonteur is het logisch dat jij nog niet zoveel over elektrotechniek weet. Daarvoor ga jij natuurlijk ook een opleiding volgen! Naast die dag school werk jij nog vier dagen met onze collega’s mee. Hierbij krijg jij één vaste leermeester. Deze ervaren elektromonteur leert jou alle kneepjes van het vak en is jouw aanspreekpunt voor vragen. Je begint daarbij eerst met wat simpele klusjes. Zo ga je aan de slag met afmonteren en het assisteren bij werkzaamheden van de zelfstandig elektromonteur. Naarmate jij meer ervaring krijgt, krijg je ook steeds meer eigen taken erbij. Vanuit school verricht je elk jaar een aantal praktijkexamens en ga je telkens een stukje verder in jouw kennis en vaardigheden!

WB Installatie, Nijkerk

Dit heb jij als assistent elektromonteur

Motivatie en zin om er een succes van te maken!

Je hebt inzicht en weet je goed aan de planningen van een ander te houden

Eigen vervoer om naar het bedrijf te komen

In beeld

WB Installaties

WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk

Alles wat je moet weten over WB Installatie

Wij zijn WB Installatie uit Nijkerk. Met bijna 20 jaar ervaring in allerlei onderdelen van de elektrotechniek, monteurs die weten waar ze het over hebben en een nuchtere kijk op de zaken, streven we er altijd naar om projecten van de beste kwaliteit af te leveren. De sector is altijd in beweging. Dat maakt het werken in de elektrotechniek zo leuk!

Het team van WB Installatie bestaat uit zo’n 27 mensen. Hieronder vallen de mensen die op kantoor zitten, de ervaren monteurs en de leerling monteurs. Daarnaast werken we ook regelmatig samen met zzp’ers. Binnen het bedrijf is weinig hiërarchie, iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Hierdoor is het altijd gezellig wanneer we met alle collega’s bij elkaar komen. Denk bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddag in onze eigen bedrijfskroeg of de bedrijfsuitjes. Kom bij ons werken en word onderdeel van deze gezellige club!

WB Installatie, Nijkerk

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist