Naar de content

WB Installatie

Er zijn 2 vacatures gevonden

WB Installatie, Nijkerk

Voor ieder wat wils

Vacatures

WB Installatie, Nijkerk

Eerste elektromonteur

WB Installatie
In overleg
40 uur
Nijkerk
Bekijk vacature
WB Installatie, Nijkerk

Assistent elektromonteur

WB Installatie
In overleg
40 uur
Nijkerk
Bekijk vacature

De techniek zit ons in de vingers!

Hallo, (toekomstige) technicus! Jij bent van harte welkom bij ons bedrijf: WB Installatie uit Nijkerk. En dat menen we echt. Het maakt ons niet uit wie je bent, hoeveel jij al van techniek weet en waar jij allemaal gewerkt hebt. Zolang je maar wilt werken en gemotiveerd bent om dingen te leren! Je kunt bij ons op allerlei niveaus instromen: van leerling tot assistent monteur en van zelfstandig monteur tot uitvoerder.

WB Installatie, Nijkerk

Dit kan je verwachten

Aan de slag bij WB Installaties

Verstand van techniek is overal!

Op de bouw gebeurt het allemaal: alle monteurs van WB Installatie werken hier keihard om het beste resultaat voor elkaar te krijgen. Dan is het écht vervelend als de werkvoorbereiders of projectleiders geen verstand hebben van hoe zaken in de praktijk op de bouw lopen. Daarom zeggen wij: iedereen die op kantoor zit, moet ook weten hoe het op de bouw zelf gaat. Of nóg beter: ze moeten zelf als elektromonteur gewerkt hebben. Dat voorkomt een hoop frustraties!

Doorgroeimogelijkheden

Dus, wij vinden het belangrijk dat iedereen bij WB Installatie verstand heeft van elektrotechniek in de praktijk. Dan is het een logische stap dat elektromonteurs die graag door willen groeien naar kantoor de kans krijgen om dat ook daadwerkelijk te doen. Deze ambities vinden we alleen maar mooi. Wil jij op gegeven moment doorgroeien naar werkvoorbereider of projectleider? Laat het dan zeker even weten!

Iedereen is gelijk

‘Doorgroeien naar kantoor’ of ‘ambities om werkvoorbereider te worden’. Dat zijn wat ons betreft eigenlijk de verkeerde woorden. Bij WB Installatie is iedereen gelijk en heeft iedereen zijn eigen ambities. Je hoeft tegen niemand op te kijken en het maakt helemaal niks uit of je een leerling functie hebt of projectleider bent. We doen het samen! Deze ongedwongen sfeer zorgt er trouwens ook voor dat het altijd erg gezellig is in onze eigen bedrijfskroeg op de vrijdagmiddag 😉

Maak kennis met WB Installatie!

WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk

WB Installatie: zo’n 20 jaar ervaring

In 2004 begon het allemaal: in dit jaar richtten we WB Elektro op. Hoewel we – net als de meeste bedrijven – klein begonnen, hebben we in de afgelopen jaren een flinke groeispurt doorgemaakt. We kregen meer en grotere projecten, waardoor de groep medewerkers ook steeds groter werd!

In de afgelopen jaren zijn we ons op steeds meer verschillende manieren met techniek bezig gaan houden. Inmiddels houden we ons bezig met elektra, domotica, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, data, telefoonnetwerken en kantoor- en woonhuisautomatisering. Daardoor vonden we het ook tijd om de bedrijfsnaam meer passend te maken: van WB Elektro naar WB Installatie. Daarnaast zijn we in het afgelopen jaar verhuisd naar een nieuw, groter pand. Zo zijn we klaar voor de toekomst!

WB Installatie, Nijkerk

Bewegend beeld zien?

Bekijk de video van Bouwbedrijf van Grootheest. Een bedrijf waar we veel mee samenwerken!

Stel je vraag aan Gertjan

Vragen over WB Installatie?

Gertjan