Naar de content

WB Installatie

Eerste elektromonteur

WB Installatie, Nijkerk

Elektra, jij hebt er kennis van! Wij hoeven jou dan ook niet te vertellen wat je allemaal moet gaan doen. Als eerste elektromonteur weet jij namelijk zelfstandig te werk te gaan en verantwoordelijkheid te nemen voor de werkzaamheden die jij hebt uitgevoerd. Naarmate je langer bij ons werkt, valt er ook nog genoeg te leren over beveiligingsinstallaties, data- en telefoonnetwerken en domotica. Voor ervaren elektromonteurs is deze functie dus een mooie volgende stap.

Je kunt WB Installatie vinden in Nijkerk. Doordat we dichtbij de snelweg zitten, zijn we goed bereikbaar en zit je ook snel op de goede weg richting projecten. In totaal werken er nu zo’n 27 mensen bij ons bedrijf: leerling- en zelfstandige monteurs die in loondienst zijn of als zzp’er werken, maar ook werkvoorbereiders en projectleiders. Samen streven we naar het beste resultaat!

Wil je meer weten over het werk als eerste elektromonteur? Neem contact op met Gertjan! Hij helpt je graag met het beantwoorden van al jouw vragen. Bel naar 06-34333888 of mail naar wbinstallatie@banenbij.nl.

Dit krijg jij als eerste elektromonteur!

Goed salaris: dit bespreken we graag aan de hand van jouw kennis en ervaring.

Veel mogelijkheden binnen het bedrijf, doorgroeien naar kantoor mogelijk!

Volg aanvullende opleidingen of cursussen

Werkkleding, gereedschap en PBM’s worden geregeld

 

Gezellige vrijmibo’s en meerdere keren per jaar een leuk uitje

Werkbus om naar de klus te gaan

Aan het werk!

Een nieuwe werkdag! Tijd om in de bus te stappen en aan het werk te gaan. Afhankelijk van wat handig is, ga je rechtstreeks naar de klus of verzamel je eerst bij het bedrijfspand in Nijkerk. Hier vind je het kantoor, het magazijn en ook de kantine. Op dit moment zijn we voornamelijk actief binnen de woningbouw. Denk aan projecten waarbij er 50 appartementen voorzien moeten worden van de elektrotechnische infrastructuur, goede brandmeld- en beveiligingsinstallaties en overige elektra. Door de grootte van de projecten werk je vaak samen met meerdere collega’s op één klus. Daarnaast worden de projecten ook regelmatig bezocht door de projectleiders. Hierdoor kun je makkelijk overleggen en weet iedereen precies wat er op de bouw gebeurt. Naast woningbouw komen projecten in de utiliteit en retail ook weleens voor. Er is genoeg werk te verrichten!

WB Installatie, Nijkerk

Jouw kennis & ervaring als eerste elektromonteur

Minimaal 4 jaar werkervaring: dat vinden we belangrijker dan een diploma

Je kunt zelfstandig aan het werk gaan

In het bezit van een VCA-certificaat

Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B

In beeld

WB Installaties

WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk
WB Installatie, Nijkerk

Wees welkom bij WB Installatie uit Nijkerk!

Elektrotechniek in de breedste zin van het woord: dat is waar we ons mee bezig houden. Elektra, domotica, brandmeldinstallaties, beveiligingsinstallaties, data, telefoonnetwerken en kantoor- en woonhuisautomatisering: we regelen het voor onze klanten. We denken mee met energie- en geldbesparingen en zijn 24 uur per dag bereikbaar voor storingen.

Ondertussen werkt er een aardige club mensen bij WB Installatie, maar dat maakt het persoonlijke contact en de ongedwongen sfeer binnen het bedrijf niet minder! Iedereen die zin heeft om er een succes van te maken, mag zich welkom voelen binnen het bedrijf. Ook jij. Wie je ook bent, hoeveel ervaring je ook hebt en hoeveel verstand je -tot nu toe- ook hebt van elektrotechniek. Laat je gegevens achter, dan maken we graag kennis met je!

WB Installatie, Nijkerk

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Gertjan

  Vragen over deze vacature?

  Gertjan
  Gertjan

  Vacature specialist