Naar de content

Dorrestijn Milieu

Leerling sloper

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Wil jij graag aan de slag als sloper, maar heb jij nog geen werkervaring binnen dit vakgebied? Bij Dorrestijn Milieu geen probleem! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die in de toekomst graag op pad willen gaan om oude gebouwen zo efficiënt en duurzaam mogelijk te slopen. Iets voor jou? Lees snel verder!

Dorrestijn Milieu is dé partner op het gebied van slopen en saneren. Wij zorgen ervoor dat oude gebouwen zo snel mogelijk gesloopt worden en dat materialen zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Asbest verwijderen? Daar deinzen we niet voor terug. Sanering van de grond? Dat regelen we voor je. Wij zorgen ervoor dat bouwers een goede start kunnen maken met het project!

Wil jij een mooie carrière tegemoet gaan en kun je niet wachten om het vak te leren? Neem dan direct contact op! Nick -jouw contactpersoon- is te bereiken via 06-28712810 of door te mailen naar dorrestijnmilieu@banenbij.nl

Wat jij kan verwachten als leerling sloper

Direct een mooi salaris: € 1750 tot € 2500 euro!

Opleiding of cursus wordt voor je geregeld

Een vast contract is al snel mogelijk!

Werkkleding, gereedschap, machines en PBM’s worden geregeld

Goede reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer

Dit ga je doen!

Wat fijn is aan het werk als sloper: je werkt op verschillende plekken! Projecten duren maximaal 2 weken, waardoor klussen snel worden afgerond en je je niet snel hoeft te vervelen. Als leerling sloper ga jij altijd met ervaren collega’s op pad, waardoor er altijd iemand is waar jij je vragen aan kan stellen. Jij houd je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Hakken, boren, slijpen en snijden van beton
 • Ontmantelen van installaties, zoals de elektriciteitskabels van lichtinstallaties
 • Puin en herbruikbaar materiaal scheiden
 • Het afvoeren van puin
Dorrestijn Milieu - Veenendaal - Vrachtwagenchauffeur

Deze kennis neem je mee als leerling sloper

Je bent gemotiveerd en vindt het geen probleem om fysiek zwaarder werk te verrichten

Technisch inzicht

In het bezit van rijbewijs B

In beeld

Dorrestijn Buiteninrichting

Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal
Dorrestijn Milieu Veenendaal

Word onderdeel van ons gezellige team!

Vind jij het belangrijk om goed met je collega’s overweg te kunnen en werk je graag binnen een informele sfeer? Dan kan jij zeker goed terecht bij Dorrestijn Milieu in Veenendaal! Het team bestaat uit 12 (voornamelijk) jonge medewerkers. Daarnaast komt ongeveer iedereen uit de omgeving van Veenendaal. Dat zorgt voor een goede en gezellige sfeer! In het team vind je (leerling) slopers, bouwopruimers, uitvoerders en projectleiders. Iedereen helpt elkaar om samen tot het beste resultaat te komen.

De projecten van Dorrestijn Milieu? Die zijn eigenlijk overal in het midden van het land te vinden. Zo kan het zijn dat je in omliggende dorpen en steden aan het werk gaat, maar er zijn ook regelmatig projecten in bijvoorbeeld Amsterdam, Hilversum of Huizen te vinden. De uren die je kwijt bent aan het reizen naar de klus worden natuurlijk wel gewoon vergoed!

Heb jij een echte aanpakkersmentaliteit en is ‘doe-maar-gewoon-lekker-normaal’ jouw instelling? Dan horen wij heel graag van jou! Solliciteer direct of stel eerst je vragen aan Nick via 06-34552219. Heb je al ervaring als sloper? Bekijk dan deze vacature.

Dorrestijn Milieu Veenendaal

Enthousiast geworden? no

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden
  Hidden

  Stel je vraag aan Nick

  Vragen over deze vacature?

  Nick
  Nick

  Vacature specialist