Naar de content

Banenbij: vind een werkgever die écht bij je past!

Wisselen van baan: dat doe je niet zomaar. Jij wilt weten waar je gaat werken, met wie je gaat werken en hoé de plek is waar je gaat werken. Een algemene vacaturetekst? Die gaat je niet direct genoeg informatie geven over jouw toekomstige werkplek. Dat snappen we maar al te goed! Daarom zorgt Banenbij voor een daadwerkelijk kijkje bij jouw nieuwe werkgever.

Elk bedrijf wat op zoek is naar nieuwe werknemers, krijgt zijn eigen bedrijfspagina, vacaturepagina’s en foto’s. Zo weet jij precies waar je aan toe bent als (potentiële) sollicitant en zo heeft het bedrijf waar jij misschien aan de slag wilt gaan de kans om zichzelf van de beste kant te laten zien.

Zo vind jij een nieuwe baan via Banenbij.nl

Heb jij een leuke functie gevonden op Banenbij.nl, bij een bedrijf waar jij wel aan de slag zou willen gaan? Dan is het zaak om jouw gegevens in te vullen bij het sollicitatieformulier. Denk je nu: “ik weet nog helemaal niet zeker of ik echt van baan wil wisselen!”, dan kunnen we je geruststellen. Het solliciteren is altijd vrijblijvend en je kunt op ieder moment ervoor kiezen op te stoppen met het sollicitatieproces. Je zit nergens aan vast! In het sollicitatieproces doorloop je de volgende stappen:

  1. Jij vult het sollicitatieformulier van één van de vacatures in en klikt op de sollicitatie-knop.
  2. Alle gegevens – inclusief cv – komen bij ons binnen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.
  3. Is het telefoongesprek goed verlopen? Dan nodigen we je in eerste graag uit bij ons kantoor in Renswoude, waar je het gesprek aangaat met onze vacaturespecialisten. Aan de hand van dit gesprek geven we je graag nog wat meer informatie over waar je straks kunt gaan werken.
  4. Nog steeds enthousiast? Dan ga je nog een keer op gesprek bij het bedrijf zelf. Hier krijg je dan ook gelijk een rondleiding en word je voorgesteld aan nieuwe collega’s!
  5. Tijd om te starten! Je krijgt een voorstel en zodra dit akkoord is, kun je je contract tekenen. Op naar jouw nieuwe uitdaging!

Wil jij meer weten over Banenbij?

Neem dan contact met ons op! Je kunt ons bereiken op het nummer 06-34552219. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om jouw vragen te mailen. Ben jij niet op zoek naar een baan, maar juist een werkgever? Lees dan hier verder over de mogelijkheden als werkgever.

Stel je vraag aan Mirjam

Heb je vragen aan ons? Wij staan voor je klaar!

Mirjam vertelt je graag meer over het bedrijf of een van de openstaande vacatures. Liever een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op en wellicht zien we jou dan snel op de koffie!