Naar de content

Banenbij.nl. Hét vacatureplatform uit jouw regio.

Banenbij verbindt bedrijven én werkzoekenden! Dit regionale vacatureplatform helpt je met het vinden van de geschikte baan, maar ook met het vinden van geschikt personeel.

De arbeidsmarkt is continu in verandering. Werkzoekenden vinden het steeds belangrijker om aan de slag te gaan voor een bedrijf wat écht bij hen past. Direct vanuit de vacature kennismaken met het bedrijf én weten of deze vacature geschikt is: dat is het doel. Banenbij biedt de mogelijkheid om direct inzicht te krijgen in deze belangrijke informatie. Om dat voor elkaar te krijgen, hebben we een uniek vacatureplatform opgesteld.

 

Laat het vinden van personeel maar aan ons over!

Opvallen in de menigte, hoe doe je dat? Het antwoord op die vraag is Banenbij.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw potentiële nieuwe werknemer direct een goede indruk krijgt. Dat doen we met een eigen bedrijfs- en vacaturepagina die je koppelt aan jouw eigen website: volgens jouw eigen huisstijl, met eigen foto’s en vacatures die speciaal voor jouw bedrijf geschreven zijn. Daar houdt het niet bij op: we zorgen ervoor dat de vacatures bij jouw doelgroep onder de aandacht komen, met advertenties op verschillende kanalen. Zodra die sollicitanten binnenkomen, maken wij een eerste selectie. Zo ben jij geen tijd kwijt aan sollicitanten die niet aan jouw profiel voldoen. Jij richt je op jouw bedrijf, wij zorgen voor jouw personeel!

Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Best Gardens, Veenendaal
Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg
EVE Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
MMN, Ede
Installatiebedrijf van de Vendel, Renswoude
Energievanzelf, Maarsbergen
Asfalt-Onderhoud, Renswoude
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Antonides Infrawerken Maarsbergen
Dorrestijn Milieu Veenendaal
GSR Recreatie en Buitenruimte - Veenendaal
Groendak - Scherpenzeel
Methorst Projecten, Woudenberg
Rechargers - Woudenberg
Villatent - Renswoude
Eurostretch - Terborg

Wanneer kunnen wij voor jou aan de slag gaan?

Wil jij direct starten met Banenbij of heb je nog wat vragen? Wij horen hoe dan ook graag van je. Bel of app naar 06-17233239 of mail naar info@banenbij.nl. Laten we de eerste stap naar jouw nieuwe werknemers zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Je kunt ons hier vinden!

Utrechtseweg 4 G
3927 AV Renswoude
06-12185289
info@banenbij.nl

Stel je vraag aan Sven Hardeman

Heb je vragen aan ons? Wij staan voor je klaar!