Naar de content

Personeel gezocht? Zo gevonden. Op Banenbij.nl.

Heb jij moeite met het vinden van geschikt personeel voor jouw bedrijf? Dan heb jij vast gemerkt dat je niet de enige bent. In Nederland zijn honderdduizenden vacatures te vinden van bedrijven die hetzelfde doel hebben als jij: het vinden van nieuwe medewerkers. Hoe krijg je het dan voor elkaar dat die ene werkzoekende kiest voor jouw vacature? Door op te vallen in de menigte.

Laat het vinden van personeel maar aan ons over!

Opvallen in de menigte, hoe doe je dat? Het antwoord op die vraag is Banenbij.nl. Wij zorgen ervoor dat jouw potentiële nieuwe werknemer direct een goede indruk krijgt. Dat doen we met een eigen bedrijfs- en vacaturepagina die je koppelt aan jouw eigen website: volgens jouw eigen huisstijl, met eigen foto’s en vacatures die speciaal voor jouw bedrijf geschreven zijn. Daar houdt het niet bij op: we zorgen ervoor dat de vacatures bij jouw doelgroep onder de aandacht komen, met advertenties op verschillende kanalen. Zodra die sollicitanten binnenkomen, maken wij een eerste selectie. Zo ben jij geen tijd kwijt aan sollicitanten die niet aan jouw profiel voldoen. Jij richt je op jouw bedrijf, wij zorgen voor jouw personeel!

Deze opdrachtgevers gingen je al voor:

Best Gardens, Veenendaal
Exclusieve Dakterrassen, Woudenberg
EVE Interieurbouw, Renswoude
BBM Interieurbouw, Renswoude
Nijborg Staal, Renswoude
MMN, Ede
Installatiebedrijf van de Vendel, Renswoude
Energievanzelf, Maarsbergen
Asfalt-Onderhoud, Renswoude
Dorrestijn Buiteninrichting Veenendaal
Antonides Infrawerken Maarsbergen
Dorrestijn Milieu Veenendaal
GSR Recreatie en Buitenruimte - Veenendaal
Groendak - Scherpenzeel
Methorst Projecten, Woudenberg
Donselaar Tenten - Woudenberg
Rechargers - Woudenberg
Villatent - Renswoude
Eurostretch - Terborg

Dit doen we met Banenbij.nl

1 Compleet ontzorgen

Kies je voor Banenbij, dan kies je voor het complete plaatje. Wij zorgen voor alles wat nodig is om personeel te vinden: foto’s, tekst, eigen bedrijfs- en vacaturepagina’s, advertenties en selecties.

2 Marketing + recruitment

Marketing is belangrijk om jouw bedrijf vindbaar te maken. Recruitment is belangrijk om de juiste mensen voor jouw bedrijf te vinden. Deze twee samen zorgen ervoor dat jij nieuwe medewerkers vindt!

3 Geen sollicitanten? Geen kosten.

Wij geloven dat deze formule werkt. Daarom zeggen wij: zolang we nog niemand hebben gevonden, hoef jij niks te betalen. Wel zo eerlijk!

Wanneer kunnen wij voor jou aan de slag gaan?

Wil jij direct starten met Banenbij of heb je nog wat vragen? Wij horen hoe dan ook graag van je. Bel of app naar 06-34552219 of mail naar info@banenbij.nl. Laten we de eerste stap naar jouw nieuwe werknemers zetten!

"*" geeft vereiste velden aan

Je kunt ons hier vinden!

Utrechtseweg 4 G
3927 AV Renswoude
0318 – 57 65 02
info@banenbij.nl

Stel je vraag aan Mirjam

Heb je vragen aan ons? Wij staan voor je klaar!

Mirjam vertelt je graag meer over het bedrijf of een van de openstaande vacatures. Liever een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op en wellicht zien we jou dan snel op de koffie!