Naar de content

Jouw bedrijf op Banenbij.nl? Dat kan geregeld worden!

Dus, jij bent op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf. Dat kan tegenwoordig best een lastige opgave zijn! Er staan zoveel vacatures online, dat het voornamelijk belangrijk is om op te vallen tussen de grote massa. Jij wilt vertellen waarom medewerkers bij jouw bedrijf willen werken en alleen tijd kwijt zijn aan mensen die serieus potentie hebben om bij jouw bedrijf aan de slag te gaan. Daar helpen wij je dan ook graag een handje bij! Dit regelen we voor je wanneer je aan de slag wilt gaan op Banenbij.nl:

Teksten en foto’s van jouw bedrijf

De twee belangrijkste onderdelen van een goede vacaturepagina: goede vacatureteksten en goede foto’s die direct een beeld geven van het bedrijf. We komen dus langs om te bespreken wat er in de vacaturetekst(en) moet komen te staan en zorgen ervoor dat er gelijk goede foto’s worden gemaakt door onze fotograaf. Bij het afsluiten van een abonnement op Banenbij.nl krijg 15 foto’s. Genoeg om een mooie indruk te geven van jouw bedrijf!

Word partner

Een eigen vacature- en bedrijfspagina

Wanneer we genoeg foto’s en informatie hebben verzameld, kunnen we aan de slag met het opstellen van de vacaturepagina’s en de bedrijfspagina’s. Deze omgeving wordt volledig opgesteld aan de hand van huisstijl van jouw bedrijf. Daarnaast is het up-to-date houden van deze omgeving heel eenvoudig: het enige wat je hoeft te doen, is het sturen van een mail met jouw aanpassingen. Wij zorgen er dan voor dat jouw wijzigingen zo snel mogelijk worden doorgevoerd!

Word partner bij Banenbij.nl

Zo wordt jouw vacature nog beter gevonden: advertenties

Om jouw vacatures vindbaar te maken onder de juiste doelgroep, zetten we campagnes op. Dit doen we op verschillende social media kanalen, maar ook op recruitment websites. Deze checken we geregeld en passen we ook regelmatig aan. Zo blijven we goede resultaten behouden!

Wil jij meer weten over het plaatsen van vacatures op Banenbij?

Neem contact met ons op! Je kunt ons bereiken door te bellen naar 06-34552219 of door vrijblijvend een e-mail te sturen. Laten we samen kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij de juiste medewerkers vindt.

"*" geeft vereiste velden aan

Je kunt ons hier vinden!

Utrechtseweg 4 G
3927 AV Renswoude
0318 – 57 65 02
info@banenbij.nl

Stel je vraag aan Mirjam

Heb je vragen aan ons? Wij staan voor je klaar!

Mirjam vertelt je graag meer over het bedrijf of een van de openstaande vacatures. Liever een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op en wellicht zien we jou dan snel op de koffie!