Naar de content

Sander – Accountmanager Renswoude

Sander begon in 2019 met werken via Verdo als vakantiekracht. Na zijn studie is hij gaan werken als Assistent Warehouse Manager. Toch wilde hij een carrièreswitch maken en meer betekenen voor de mensen. Nu werkt hij alweer een jaar als Accountmanager bij Verdo Werkt.

”Toen ik werd benaderd om bij Verdo te gaan werken als Accountmanager, was ik eigenlijk al snel enthousiast. Vooral de afwisselende werkzaamheden spraken mij enorm aan. Nu ik er een jaar werk kan ik bevestigen dat de werkzaamheden inderdaad zo afwisselend zijn. Echt geen dag is hetzelfde bij Verdo Werkt.  De ene dag ben ik druk bezig met gesprekken voeren met potentiële relaties en gemotiveerde kandidaten, de andere dag ga ik op bezoek bij klanten om te evalueren hoe het gaat met onze werknemers. Het leuke aan deze baan is dat ik echt wat voor mensen kan betekenen. Ik krijg positieve energie wanneer ik iemand aan een mooie baan heb geholpen. Wat het werken bij Verdo ook zo leuk maakt is dat we werken in een jong team. We zijn met z’n allen zo gedreven om de beste matches te maken tussen werkgever en werknemer. We vieren de successen en houden ook van gezelligheid op de werkvloer. Op vrijdagmiddag ben ik dan ook altijd wel te vinden op de vrijdagmiddagborrel in de Verdo bar. Super gezellig! Ik ga elke dag weer met veel plezier naar mijn werk toe! Zie ik je snel?”

Guido – Accountmanager Arnhem

Voordat Guido zich bij het Verdo team aansloot, heeft hij bijna drie jaar gewerkt als Recruiter. Na een keer een kop koffie te hebben gedronken bij Verdo was hij gelijk enthousiast.

‘’Wat het zo leuk maakt om bij Verdo te werken is dat we echt een hecht team vormen. We proberen elkaar altijd te helpen en het beste in elkaar naar boven te halen. Ik voel me zeer betrokken bij Verdo en ga daardoor ook elke dag gemotiveerd naar mijn werk. Ook is alles bij Verdo goed geregeld. De communicatie is duidelijk en de lijntjes zijn kort waardoor je snel kan schakelen. Wat het werk zo leuk maakt is dat je nooit weet hoe je dag eruit komt te zien. Soms in de ochtend denk ik te weten wat ik allemaal ga doen, maar een uur later sta ik ineens koffie te drinken in de achtertuin van een hovenier. Het is onvoorspelbaar en dat maakt het juist zo gaaf.

Voornamelijk het verbinden van de juiste kandidaat met de klant maakt mij blij. Als je dan later nog een berichtje krijgt van de kandidaat en mij bedankt voor het vinden van de juiste baan maakt dat me extra blij. Daar doe je het voor.’’