Naar de content

Daan – Accountmanager

”Hey mijn naam is Daan en ik heb onlangs mijn 5-jarig jubilieum mogen vieren bij Donselaar. Het is ontzettend leuk om meegegroeid te zijn met Donselaar. Eerst vanuit 2 locaties in Renswoude, toen een tussenstop in Barneveld en nu in het prachtige nieuwe pand in Woudenberg. In Renswoude zaten we nog maar met 3 man op kantoor, inmiddels zijn dat er al 20. En dan hebben we ook nog een grote ploeg buitendienstmedewerkers, de écht harde werkers. Het is leuk om te zien dat de ongedwongen sfeer en gezelligheid ondanks de groei altijd intact is gebleven. In mijn beginperiode verhuurde we alleen nog maar legertenten en spantenten. Deze tenten hebben we al een tijdje niet meer, en zijn we ons gaan focussen op aluhallen. Een tent met veel meer mogelijkheden, mogelijke toepassingen en potentie. Inmiddels zijn we één van Nederlands grootste aanbieders van aluhallen en we produceren deze tegenwoordig zelf met onze dochteronderneming Tent Trading. Daarnaast hebben we een flinke groei doorgemaakt met stretchtenten. Door de groei en alsmaar stijgende vraag worden deze inmiddels ook zelf geproduceerd door dochteronderneming Eurostretch. Heel erg leuk dit allemaal van dichtbij te hebben meegemaakt.

Ondanks dat we als Donselaar inmiddels een gevestigde naam zijn in festivalland en jaarlijks bijna 90 festivals van tenten voorzien, zijn er nog meer dan voldoende groeimogelijkheden en kansen in deze markt. Deze zullen we de komende periode met beiden handen aangrijpen.”

Jip – Facilitair manager

In mei 2019 is Jip begonnen bij Donselaar als hoofd magazijn. Ruim 2,5 jaar heeft Jip er met zijn collega’s voor gezorgd dat alle klussen tijdig klaar stonden voor transport, en weer netjes schoon en op de juiste plek opgeruimd werd bij terugkomst.

In deze tijd heeft Jip naast het reguliere magazijnwerk veel andere taken en verantwoordelijkheden op zich genomen. Zelfs zoveel, dat hij uiteindelijk met het voorstel kwam om te stoppen met het magazijnwerk om zich volledig in te kunnen zetten als Facilitair manager. Dit past hem vele malen beter. Binnen Donselaar weet een ieder hem dan ook te vinden als zij iets nodig hebben. Jip regelt het graag!

“Ik vind het fijn dat ik bij Donselaar de mogelijkheid heb gekregen om mezelf te ontwikkelen en te ontdekken wat ik leuk vind. Donselaar is een jong, dynamisch bedrijf met heel veel gezelligheid en samenhorigheid waar je ontzettend veel kansen kunt creëren voor jezelf. De boerenmentaliteit is even wennen als je uit een hiërarchisch multinational bedrijf komt, maar je voelt je hier snel thuis. Ik zou niet anders meer willen!”